Loes Ypma op bezoek

Maandag 29 januari heeft Loes Ypma een bezoek gebracht aan de Rietkraag. De nieuwe voorzitter van Verus ( en oud staatssecretaris van Onderwijs) Loes Ypma wil op veel plekken in het land bezoeken afleggen om zo een beeld te krijgen van de huidige stand van zaken in het PO.

Zij heeft gesproken met de voorzitter van mijnplein (Maarten Bauer), de directeur van de Rietkraag (Rudi Logtenberg), met enkele leerlingen (Stian, Femke, Cas, Rosa), de voorzitter van de ouderraad (Yvonne Linthorst) en met de leerkrachten van onze school.

Er is over het onderwijs in zijn algemeenheid gesproken maar ook zeker over de Rietkraag. Zo hebben onze kinderen met haar gesproken over o.a. de kindgesprekken, de samenwerkende middagen, het klassenwerk en het ICT-onderwijs.

Met de leerkrachten hebben we het vooral gehad over de praktijk van alledag nu en in de toekomst. Wat zijn de kansen, belemmeringen en de verwachtingen voor het onderwijs.

Daarnaast zijn we ontzettend blij dat Loes Ypma aangeeft trots te zijn op de sfeer en het onderwijs op onze school. Een compliment aan ons allen.

Ze gaf ook aan dat ze onze werkwijze, inzichten en vragen zal uitwerken en bespreken binnen de landelijke netwerken en onze school in haar kolom als voorbeeld zal stellen.

We hebben op een prettige manier met Loes Ypma gesproken.

 

Media
  • Loes-Ypma.jpg