Groep 1 en 2 maakt een prachtig digitaal prentenboek

In groep 1 en 2 hebben we vrijdag 23 februari het thema 'de Noordpool' afgerond. Dit hebben de kinderen gedaan met een presentatie van een door hun zelfgemaakte digitaal prentenboek over Lars de IJsbeer in de tropen.

Na het luisteren naar het verhaal van Lars, het uitspelen en het zelf spelen bij de verteltafel van het verhaal zijn de kinderen de afgelopen week druk geweest met het maken van de tekeningen voor hun eigen boek over Lars.

Wauw wat zijn ze er allemaal druk mee geweest. In tweetallen werd een tekenplannetje bedacht en gingen de kinderen hard aan het werk. Er werd overlegd en samengewerkt. Nadat alle tekeningen klaar waren hebben de kinderen het verhaal bij de prachtige tekeningen ingesproken in de microfoon. Een belevenis op zich.

Vrijdag 23 februari was het zover, alle uitgenodigde gasten waren aanwezig om met ons mee te genieten van het eindresultaat. Best een beetje spannend, maar wat waren de kinderen trots na afloop.

Met de onderstaande link kunt ook u met ons meegenieten van deze prachtige digitale prentenboeken. Veel kijk- en luisterplezier! We hopen dat ook op uw eigen computer het geluid goed te horen is. Tip, zet de volumeknop hoog :)

Lars de ijsbeer aangepast voor website.pptx (groep 1/2b)
Lars de IJsbeer digiboek website.pptx (groep 1/2a)

Media
  • Afbeelding3.jpg