Gratis lezingen

Na de fantastisch avond met Eva Bronsveld volgen er weer 2 gratis lezingen. Dit keer op locatie De Linderte. Noteert u alvast in uw agenda:

Donderdag 4 april 19.30 uur - 20.30 uur Rein Kroon
Je kind op internet en sociale media.

Kinderen en jongeren zijn steeds jonger online via (spel)- computers, tablets of mobiele telefoons. Het betekent dat de jeugd steeds jonger zelfstandig beslissingen moet nemen over bijvoorbeeld het plaatsen van berichten of foto's, hun eigen gedrag online, maar ook over hoe zij reageren wanneer hen iets naars overkomt.

Het is dus van belang dat we de jeugd stimuleren zélf na te denken over hun motivatie en mogelijke strategie om slim met media om te gaan. Dat maakt hen krachtig in hún online wereld. Ze moeten het zelf doen.

Dinsdag 23 april 19.30 uur - 20.30 uur Ellen Emonds
'Een verhaal vol vertrouwen'

Wat als je zou geloven dat álle kinderen er élke dag het beste van willen maken? Wat als je zou geloven dat álle kinderen echt zichzelf zouden mogen zijn? Wat als je zou geloven dat álle kinderen het liefste doen waar ze goed in zijn? Wat zou er dan gebeuren? Ellen Emonds vertelt 'een verhaal vol vertrouwen'.

Ellen Emonds was jarenlang leerkracht. Ze vroeg zich daar elke dag af wie nou de leraar is en wie de leerling. Ellen voelt een diep vertrouwen in het potentieel van ieder mens en realiseert zich dat het vertrouwen in de ander vastzit aan het vertrouwen dat je hebt in je zelf.

U kunt zich aanmelden via rietkraag@mijnplein.nl

Media
  • 694
  • casestudy-netherlands-rein-kroon