Sinterklaas op school!

Vandaag was het eindelijk zo ver…. Sinterklaas kwam op de Rietkraag op bezoek! De Sint kwam dit jaar met een groot spektakel aan: in een truck van Linthorst.

Voordat het feest echt kon beginnen, werd Sinterklaas door meneer Rudi ontvangen. Alle kinderen van de Rietkraag, en veel ouders, hebben Sinterklaas ook een heel warm welkom gegeven. De groepen 1 t/m 4 mochten bij de Sint op bezoek komen in de spelzaal, waar Sint dingen in zijn grote boek had staan over de kinderen. Ook hebben de kinderen uit deze groepen nog een optreden verzorgt voor Sinterklaas.

In de bovenbouw zijn, zoals u op de app heeft kunnen zien, dit jaar weer prachtige surprises gemaakt. De kinderen hebben er veel tijd aan besteed en ontzettend hun best gedaan. We hebben een groot feest gehad: we hebben gezongen, gedanst, kadootjes en tekeningen aan Sinterklaas gegeven en ook nog een kadootje gekregen! Als afsluiter hebben we een polonaise gelopen met de hele school, met sint en zijn pieten! We hebben een hele leuke dag gehad.


Wij bedanken de ouderraad en een ieder die aan deze dag heeft meegeholpen voor alle hulp. Klik hier voor de feestelijke foto's.