Kinderkleding- en speelgoedbeurs

​AFGELAST!!


Kinderkleding- en speelgoedbeurs

Zaterdag 4 april 10:00 - 12:00

Is er op school weer een tweedehands kinderkleding- en speelgoedbeurs. Het gaat hierbij om:

Voorjaars- en zomerkleding t/m maat 176 en speelgoed, spellen, boeken, enz.

De kasten kunnen dus opgeruimd worden en vervolgens weer aangevuld met nieuwe, leuke en vooral…. betaalbare kleding en speelgoed.

Iedereen die kleding en/of speelgoed wil inbrengen, kan meedoen. Niet alleen voor ouders van de Rietkraag, maar mogelijk voor alle belangstellenden. Maak dus ook je buren, vrienden en familie enthousiast! Je krijgt een persoonlijke code en prijst zelf je kleding en speelgoed. 50% van de opbrengst gaat naar de Rietkraag en 50% is voor jezelf.

Opgeven? Er zijn nog enkele codes beschikbaar voor inbrengers! Stuur een mailtje naar rietkraagbeurs@gmail.com voor het aanvragen van een code en/of voor meer informatie. Ook kun je natuurlijk iemand van de organisatie aanspreken op school.

Helpen? Wie wil ons komen helpen op vrijdagavond 3 april en/of zaterdag 4 april? Stuur een mailtje naar rietkraagbeurs@gmail.com

Organisatie We zijn ook op zoek naar uitbreiding van de organisatie. Wie heeft er zin om ons te helpen met de voorbereidingen twee keer per jaar. Tijdsbesteding valt best mee. Als het je wat lijkt, spreek iemand van de huidige organisatie aan. Wij kunnen je precies vertellen wat het inhoudt. Het is in ieder geval altijd erg gezellig en we halen samen altijd een mooi bedrag op voor onze kinderen!

Shoppen! Kom allen shoppen op 4 april en neem je buren, familie en vrienden mee!! De toegang is vrij!

Diana Besten Merian Krosman Laura Kuipers Kirsten Booijink Wendy Meijer-Schaake Kijk ook eens op onze Facebook pagina: https://www.facebook.com/RietkraagBeurs

Media
  • kledingbeurs