Updates uit de groepen

Vakantie!

Wij wensen jullie allemaal een hele fijne vakantie! Geniet van het mooie weer en de tijd samen. ☀️

Groep 8 ‘uitgekruid’

Gisteren heeft groep 8 de laatste schooldag gehad. Nadat ze bij de klassen langs zijn geweest, zijn ze door alle leerlingen uitgezwaaid. Vandaag wordt er in verschillende klassen nog genoten van de musical die ze dinsdag opgevoerd hebben.


We hebben een prachtig insectenhotel gekregen van groep 8 als afscheidscadeau!

Feestdag i.p.v. schoolreisje

Wat hebben we vandaag een fantastische dag gehad! Met dank aan onze OR voor het idee voor deze dag.

We hebben genoten en we hopen dat alle kinderen net zo enthousiast thuis zijn gekomen als dat wij zijn.


Alle foto's zijn te vinden op de website in het fotoalbum: feestdag i.p.v. schoolreisje (https://www.rietkraag.nl/Voor-ouders/Fotos/AlbumID/7791-16545)


Bestemming bereikt!

Vandaag hadden wij de afsluiting van ons IPC thema ‘Luchthavens’! Groep 5 en 6 kwamen bepakt en bezakt op school om vanmiddag op onze luchthaven alle onderdelen van het vliegveld nog eens te zien.


Binnenkomen in de vertrekhal. Tickets krijgen bij inchecken, paspoortcontrole, langs de douane en kofferlabels krijgen en als laatste natuurlijk boarden. Samen hebben we in het vliegtuig terug gekeken naar dit thema en wat we geleerd hebben.


Wat een fantastische, leerzame, leuke weken hebben we gehad tijdens dit thema. ✈️

Op kraambezoek bij de lammetjes

Vanochtend is groep 4 op kraambezoek geweest bij Ties thuis. Hij heeft samen met zijn moeder een heel leuk programma bedacht.


Voor het eerst met z’n allen op de fiets: best spannend, maar wat deden ze het goed! Hartstikke trots! 🤩

Op kraambezoek bij de lammetjes

Vanochtend is groep 5 lammetjes wezen kijken bij Sam. Sam heeft samen met zijn moeder een heel leuk programma bedacht en de kinderen hebben écht genoten!


Op de terugweg zijn we ook nog even langs het veulentje van Dylano gefietst, we waren tenslotte in de buurt. 😊

Oud papier

Aanstaande zaterdag staan, voor de laatste keer dit schooljaar, de containers voor oud papier bij de jumbo. De ouders die helpen staan er weer tussen 9.00u en 12.00u!

Waterpret 💦☀️

Vanmiddag hadden we een fantastische middag! Met de bovenbouw hebben we een middag waterpret gehad. Dankzij de familie Kleverkamp hadden we een prachtige buikschuifbaan, de kinderen hadden hun badkleding aan en alle waterpistolen zijn uit de kast gehaald.


We hebben genoten! En gezien de lach op het gezicht van de kinderen: zij ook!

Juf Lotte geslaagd!

Juf Lotte is het hele jaar al onze fantastische collega en geweldige juf voor groep 6, maar vanaf vandaag is ze ook écht officieel leerkracht!🥳


Wát een aanwinst voor het onderwijs! 😃

Opening buitenkeuken

Wat wordt het kleuterplein toch mooi! Er komt steeds weer iets nieuws bij. Vanmorgen hebben de kinderen van de groepen 1 en 2 de nieuwe buitenkeuken geopend. Wat is het mooi geworden.