Stichting Leergeld Salland

Meedoen

Stichting Leergeld Salland wil ervoor zorgen dat kinderen uit gezinnen die het financieel wat minder ruim hebben, kunnen meedoen aan activiteiten, kunnen sporten of bijvoorbeeld muziekles volgen. Stichting Leergeld Salland helpt met bijvoorbeeld sportschoenen en contributie, als daar thuis geen geld voor is. 

Hoe werkt Leergeld Salland?

Leergeld Salland is er voor kinderen van 0 – 18 jaar die woonachtig zijn in de gemeente Raalte. Je neemt als ouder/verzorger met een laag inkomen (tot 130% van de bijstandsnorm) zelf contact op met Leergeld Salland. Je wordt dan uitgenodigd voor een intakegesprek. Als je voldoet aan de voorwaarden en bent toegelaten, komt er een medewerker van Leergeld Salland bij je thuis om te vertellen wat de mogelijkheden voor je kind(eren) zijn. Denk aan lidmaatschap van een sportvereniging. De stichting gaat zorgvuldig om met jullie privacy.

Wil je meer weten over Leergeld Salland en de mogelijkheden? Bekijk dan de website of neem contact op via 06-53862465 of info@leergeldsalland.nl. 

Géén vergoeding vrijwillige ouderbijdrage

Stichting Leergeld vergoedt de vrijwillige ouderbijdrage die door de school wordt gevraagd niet.  Alle leerlingen moeten mee kunnen doen aan schoolactiviteiten en dus ook als ouders/verzorgers de vrijwillige ouderbijdrage niet betalen.